BUSINESS

DEVELOPMENT

Ik heb in co-creatie met de stakeholders onderscheidende en vernieuwende concepten en verdienmodellen voor de optimalisatie van waarde ontworpen voor alle relevante stakeholders. Ik heb geanticipeerd op en draagvlak verkregen van de stakeholders gedurende het ontwikkelproces.

BUSINESS DEVELOPMENT

Het bedrijf waar ik de afgelopen periode stage heb mogen lopen is BRIXX Marketing. BRIXX is de holdingmaatschappij van diverse vastgoed-gerelateerde sales concepten. De verschillende bedrijven zijn actief in de in- en verhuur, de aan-en verkoop, beleggingen, beheer en financieringen van vastgoed in Nederland en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. 

BRIXX Marketing is onderdeel van BRIXX Group en verzorgt de marketing voor alle zeven bedrijven. Het gaat hierbij om de volgende bedrijven: Toussaint + van Wijk Makelaardij, Maes Financieel Advies, Pandjekopen.nl, Koopmijnhuis.nl,

BRIXX Co-Living, Huurgarant en Start Home Rentals.

Ik heb mogen meewerken binnen het bedrijf als een volwaardig lid van het team. Ik kreeg veel vrijheid om te ontdekken, ervaren en uitproberen, hierdoor heb ik een hele uitdagende en vooral leerzame stageperiode achter de rug. Hier wil ik in het bijzonder Melissa van Bruggen (mijn bedrijfsbegeleider) voor bedanken.

BEWIJSLAST

Vindt hier alle bewijslast van de LLO business development.

BIJLAGE 1

Aantekeningen

BIJLAGE 2

Onderzoek BRIXX Co-Living

BIJLAGE 3

Diepte Interviews

BIJLAGE 4

Customer Journey & Persona

BIJLAGE 5

Aantekeningen

BIJLAGE 6

Onderzoek BRIXX Co-Living